Menu
Nieuws:
April aanbieding
Maand April € 275,00 all inn obv 2 personen
September aanbieding
Maand kamperen in September € 290,00 all inn obv 2 personen
Weersverwachting
Boekel
Over ons
Over ons


op 1 Mei 2013 hebben wij  
Marcel Petra en onze 3 kids Kim, Maaike en Daan
Minicamping de Weidevogel overgenomen

Omgeving
 
Minicamping "De Weidevogel" is omgeven door een bomenrand en ligt dicht bij de bossen. Op de broekgronden vindt men een scala aan weidevogels in een typisch Brabants wandel- en fietsgebied. Onze camping ligt aan de ANWB knooppunt route.  Verder hebben we een aantal mooie fiets/ wandelroutes in de buurt.  Kortom veel natuur rondom, toch is de afstand naar het dorp maar anderhalve kilometer.

Camping
De camping bestaat uit een prachtig groot grasveld, met beukenhagen en diverse schaduwbomen, ruime plaatsen met 6 ampere stroom.
De camping heeft een verwarmd toiletgebouw gerealiseerd in 2016, bestaande uit 4 douches, 2 wascabines, 4 toilets 1 urinoir en een ruime Miva ruimte met evt een babybadje.
aan de andere kant vind u 4 afwasplekken.
In de verwarmde recreatieruimte ( 2017) kunt u terecht voor een boekje, een spelletje maar vind u ook div Fiets en Wandelroutes bij ons in de buurt.

Verder staat er een wasmachine en droger. De auto kan geparkeerd worden op de parkeerplaats.

Buiten zijn er veel leuke spelmogelijkheden , de  jeu de boules baan ligt centraal op het kampeerterrein, er is een groot voetbalveld een  zandbak met div speeltoestellen.
Verder staan er diverse skelters en kinderfietsjes gratis ter beschikking.

Ook zijn er  veel dieren op en rond  de camping,  Herten ,emoes, kippen een varken, en poezen.
Iedere woensdagochtend hebben we een koffie uurtje voor onze gasten.

Regelmatig maken we een  kampvuur waar we samen met de kinderen  broodjes op  bakken , of in de avond gezellig met onze gasten kletsen over van alles en nog wat.

 We hebben een fijne  ( famillie) camping voor jong en oud en zien vooral in de vakantiemaanden jonge gezinnen met kinderen, opa en oma`s met kleinkinderen maar ook de gasten die gezelligheid zoeken.
 In het voor- en naseizoen vindt u hier echter veel rust, ruimte en gezelligheid die vooral de oudere kampeerder erg aanspreken.

de Weidevogel • Het Goor 10 • Boekel • • 06 - 21 65 92 86    0650-463633 • info@deweidevogel.nl